北海道の旬や味覚を堪能「テイスト・オブ・北海道」

  •  北海道の旬や味覚を堪能「テイスト・オブ・北海道」
  •  北海道の旬や味覚を堪能「テイスト・オブ・北海道」
 北海道の旬や味覚を堪能「テイスト・オブ・北海道」

道産食材と季節の味わい― 北海道の旬や味覚を堪能するフェア開催!
人気のメルト ディナービュッフェに北の味覚が登場。
気軽に楽しめるよう、和食アラカルト料理も豊富にご用意しました。

English follows (click here)

詳細情報

期間 2019年7月1日(月)~8月31日(土)
ご利用時間 ディナー 17:30-21:00 L.O.

ディナービュッフェ(2F バー&グリル メルト)

人気の食べ放題ディナービュッフェに北海道メニューもジョイン!!

料金 大人 4,400円
お子様(6~12歳未) 2,200円
※表示料金に別途税金とサービス料が加算されます。

メニュー例

  • 北海道名物 ザンギサラダ
  • 道産牛スネ肉と季節野菜のスープカレー
  • 道産ポテトのチーズ焼き スイートチリソース
  • 道産ポーク&チキンのグリル
  • ニセコ産の夏野菜が登場!サラダコーナー
  • イカ松前漬けやイカの塩辛
  • 道産米
  • 北海道ミルクプリン、ヨーグルトムース、道産・羊蹄山麓産季節のフルーツ
    など盛りだくさん
    その他にも、カニ食べ放題、人気のグリルコーナーでビーフステーキや魚貝、寿司各種、パスタ などおよそ50アイテムが食べ放題の人気ディナービュッフェ!

※メニューが変更になる場合があります。

シェフ厳選の北の味覚!! アラカルトメニュー(2F 日本料理シサム)※7月13日(土)から

単品料理でお気軽にお楽しみいただけます。

メニュー例

  • 数量限定 殻盛り塩水ウニ
  • 数量限定 生イカソーメン
  • 特製漁火丼
  • 時知らず塩焼き
  • 北海道産ソイの薄造り
  • 北海縞海老の炙り
  • 磯ツブ旨煮

※天候により入荷がない場合やメニューが変更になる場合があります。
※写真はイメージです。

ご予約・お問い合わせ

TEL:0136-44-1111(受付時間 10:00~21:00)

“Taste of Hokkaido” Promotion

Enjoy freshest, seasonal and popular Hokkaido delicacies! Taste of Hokkaido Promotion can be enjoyed at Dinner buffet of Melt, Bar & Grill and A la carte menu at Sisam, Japanese Restaurant.

Period July 1 – Aug 31, 2019
Hours Available at Dinner time 17:30-21:00 L.O.

Dinner Buffet at Melt, Bar & Grill (2F)

Adult 4,400JPY / Children (6-12 years old) 2,200JPY
※Tax and Service charge excluded in the prices

Menu

  • Hokkaido ‘Zangi’ (Fried chicken) Salad
  • Hokkaido Sour Curry with Hokkaido beef and local seasonal vegetables
  • Hokkaido Potato with Cheese
  • Grilled Hokkaido Pork and Chicken
  • Summer Vegetable Salad Bar including local fresh vegetable
  • Pickled Squid Matsumae style and Salted Squid
  • Hokkaido Rice
  • Hokakido Milk Pudding, Yogurt mousse, Hokkaido and/or local fresh fruits

In addition to above, Dinner buffet offer almost 50 items including All-you-can-eat crab, Grill station for fresh meat and seafood, Sushi, Pasta. And more!!
※Menu item may change depending on the availability ingredients

Hokkaido Delicacies by A la carte menu in Japanese Restaurant
※Starting from July 13th
Sisam, Japanese Restaurant

Menu

  • Fresh Sea Urchin from the sea [Quantity limited]
  • Fresh Squid Sashimi [Quantity limited]
  • Special Seafood Bowel
  • Grilled Hokkaido ‘Tokishirazu’ Salmon
  • Hokkaido Fox-Jacopever Sashimi
  • Grilled Hokkai Shimaebi Shrimp
  • Simmered Tsubu Shellfish
    ※Menu can be changed depending on weather to effect fishing condition for availability at the market.

Page Top

sp